en en tr

Produsele noastre sunt notificate la
Ministerul Sanatatii cu nr. 63896 si 63897 din 01.06.2012.

Despre Parfum

D&P Perfumum » Esenta de parfum, parfumuri on line, parfumuri de firma ieftine: D&P Parfum

Intra in lumea magica a esentelor D&P Perfumum. Ingredientele noastre sunt de cea mai buna calitate si vin direct din Franta. Conceptul este fascinant in simplitatea sa: indiferent care sunt parfumurile tale preferate, poti sa fii sigur ca le vei gasi la noi. Toate parfumurile noastre sunt disponibile in variantele de 30ml, 50ml si 100ml.

Sfaturi despre alegerea / folosirea parfumului

Iată câteva ponturi care te vor ajuta să-ţi găseşti parfumul potrivit.

Vei înţelege mai bine parfumurile dacă vei încerca să le priveşti la fel ca muzica. Şi aici există note de vârf, medii şi joase. Notele de vârf sunt cele pe care le vei simţi imediat după prima pulverizare. Lămâia şi esenţele uşoare sunt primele mirosuri pe care le vei simţi. Notele medii încep să se simtă chiar înainte de disipare completă a celor de vârf. Despre ele se poate spune că sunt inima parfumului şi au rolul de a masca prima impresie, de multe ori nu foarte agreabilă, lăsată de notele joase. Acestea din urmă sunt cele mai dense, şi devin mai plăcute odată cu trecerea orelor. Notele de bază îi dau adâncime şi soliditate unui parfum. Ele, împreună cu notele medii, reprezintă tema parfumului.

Ai mult mai mari şanse de a găsi parfumul potrivit, dacă îţi faci temele de acasă. Înainte de a te aventura la magazinul de parfumuri, află care sunt aromele tale preferate. Îţi place mirosul de lămâie, liliacul, poate trandafirii, vanilia, iasomia, lemnul de santal sau moscul?

Trebuie să te intereseze cum va mirosi parfumul pe tine şi nu pe un tester de hârtie. De aceea, când faci probe, aplică parfumul pe propria-ţi piele. Pulverizează parfumul de la aproximativ 20 de centimetri şi nu masa zona pe care l-ai aplicat, pentru că nu vei face altceva decât să-i mutilezi efectul. Aşteaptă 10 minute, după care poţi mirosi. Dacă acum îţi place ceea ce simţi, sunt mari şanse ca parfumul ales să îţi placă şi mâine.

Fă-ţi vizitele la magazinul de parfumuri după-amiaza sau seara devreme. Evită să mergi la cumpărături dimineaţa, pentru că simţul mirosului este mult mai fin în a doua parte a zilei.

Nu este recomandat să porţi acelaşi parfum de-a lungul unui an întreg. Frigul inhibă simţul mirosului şi reduce intensitatea parfumului. Astfel, atunci când vremea este rece, se pot folosi esenţe puternice. În mod firesc, atunci când ai parte de o vreme frumoasă, poţi folosi parfumuri mai lejere.

Pentru cea mai bună difuzie a esenţelor, aplică parfumul în zonele calde: pe gât, în păr şi pe articulaţii.

Dacă vrei ca mirosul să dureze mult, aplică parfumul la scurt timp după duş. Aburul şi apa fierbinte deschid porii, permiţându-i parfumului să se absoarbă în piele şi să îşi elibereze mai bine aromele.

Dacă mirosul care te învăluie trebuie să fie unul delicat, atunci pulverizează în aer parfumul şi plimbă-te prin pulberea frumos mirositoare. Astfel, uşoare miresme îţi vor pătrunde mai ales în păr şi în haine, însă parfumul e posibil să nu dureze la fel de mult.

Intra in lumea magica a esentelor D&P Perfumum. Ingredientele noastre sunt de cea mai buna calitate si vin direct din Franta. Conceptul este fascinant in simplitatea sa: indiferent care sunt parfumurile tale preferate, poti sa fii sigur ca le vei gasi la noi.