Povestea noastră

Istoria brandului nostru începe în Ankara, Turcia, în anul 1999. Ideea de la care am pornit a fost extrem de simplă și, tocmai de aceea, extrem de spectaculoasă: parfumuri de foarte bună calitate, într-o gamă extrem de variată, ieftine – la prețuri pentru orice buzunar.
În acest mod am reusit ca, să oferim cele mai bune prețuri acceptabile: Eau de Prfum 50 ml: 70 lei, 100 ml: 95 lei, și Deo Body Spray 150 ml: 20 lei.
Am pus accentul pe conținutul sticlelor de parfum, conținut care să rămână mereu apreciat de la standarde înalte. 

D&P aduce parfumurile de calitate mai aproape de tine

Ne-am propus să le oferim tuturor ocazia de a purta cu bucurie un parfum bun, de o persistență deosebită, care să fie, în același timp, accesibil ca preț. Considerăm că oricine are dreptul de a explora, zi de zi, frumusețea universului mirific al miresmelor de poveste, fără ca acest lucru să reprezinte un efort financiar major.

Pentru a reuși să ținem prețurile la un nivel accesibil, toate parfumurile noastre sunt comercializate în sticle standard, iar cheltuielile de publicitate sunt ținute la cote minime. Se poate spune că am renunțat la orice artificiu de marketing major, preferând ca notorietatea și succesul brandului să crească prin prisma clienților noștri mulțumiți și a recomandărilor acestora.  
Sticlele de parfum D&P sunt special concepute iar forma si tipul sunt inregistrate sub marca proprie.
Modelul sticlei este GOYA se regaseste atat in varianta de 50 ml, cat si varianta de 100 ml.

Parfumurile D&P sunt produse după norme UE și standarde IFRA

Investim în calitatea parfumurilor, acestea fiind realizate din esențe naturale produse în Franța și în alte țări din Uniunea Europeană, după norme UE și la standarde IFRA (International Fragrance Association).
Produsele noastre sunt îmbuteliate la fabrica noastră Ankara (Turcia), conform reglementărilor cosmetice CE, și sunt distribuite în 37 de țări, printre care Marea Britanie, Germania, Austria, Franța, Turcia, Arabia Saudită, Olanda, Belgia, Egipt, Dubai, Cehia, Bulgaria și, bineînțeles, România.
Toate parfumurile noastre sunt conforme standardelor internaționale. În Paris se află laboratorul oficial ce reprezintă D&P la testarea periodică (Cosmetovigilance) ce verifică si dovedește calitatea ingredientelor și siguranța lor în folosirea de zi cu zi. 

Credem că atunci când ești atent la cheltuielile zilnice și îți place să faci alegeri chibzuite, ajungi să înțelegi de ce acest concept D&P a devenit atât de apreciat inclusiv în țări foarte dezvoltate, printre care Marea Britanie, Germania, Austria și Franta.
Suntem prezenți de peste 18 ani pe piața din România, prin mai mult de 50 de magazine, și ne bucură nespus de mult fidelitatea publicului nostru și mesajele de apreciere pe care le primim zi de zi.

Atenție la autenticitatea parfumurilor noastre!

Din păcate, în ultimii 2 ani am constatat că, pe piața de parfumuri din România, au apărut companii care folosesc sticlele noastre de parfum, imaginea etichetei noastre și încearcă să imite conceptul nostru de brand pentru produse la punctele lor de vânzare. În urma verificărilor, s-a constatat că aceste companii care imită produsele noastre NU au certificate de control de la laboratoare CE nominalizate pentru obținerea certificatului pentru producție, și, de asemenea, în țări ce nu au aprobările Ministerului Sănătății, fără de care sunt interzise importul și vânzarea produselor pe piața CE. Aceștia își promovează într-un mod nereal produsele susținând că sunt unele dintre brandurile produse de D&P.

Produsele autentice, in shop-urile D&P și acum online!

Mulți dintre dumneavoastră ne-ați mărturisit că doriți să cumpărați parfumuri D&P, dar că nu există un shop D&P în orașul în care locuiți.

Astfel am decis să lansăm magazinul online www.dpparfum.ro, de unde veți putea comanda parfumurile preferate și să vă bucurați de oferte speciale, în orice colț al țării vă aflați.

Produsele vor fi livrate prin intermediul curierului (doar pe teritoriul României).

Parfumurile D&P vor fi întotdeauna o soluție minunată atunci când doriți să le oferiti inclusiv celor dragi un semn de apreciere și recunostință.

Vă recomandăm să vă înscrieți la Newsletter-ul D&P (vezi subsol Home Page) și vă asteptăm să vizitați zilnic www.dpparfum.ro, să descoperiți noi produse analizând ingredientele acestora și categoriile din care fac parte și, nu în ultimul rând, să vă oferiți dumneavoastră și să le oferiți altora ocazia de a se bucura de fiecare zi învăluiți de mirosul plăcut al parfumurilor noastre.

Vă mulțumim pentru susținere și fidelitate!

Echipa D&P România