}

Niciun produs în coș.

D&P Private Collection – eau de parfum

După 20 de ani petrecuți în sofisticata industrie a parfumurilor, am decis să facem un nou pas înainte. În 2017 am început lucrul la o nouă colecție, în care să se găsească doar cele mai pretențioase dintre esențele pe care ți le oferim. Nu am pornit singuri în această aventură. Am avut alături producători de esențe din Uniunea Europeană certificați IFRA, care au lucrat sub atenta supervizare a laboratorului nostru din Paris (Franța).

Astăzi, noua gamă D&P Private Collection a devenit o realitate. Ea conține patru esențe—două unisex, una feminină și una masculină—care se disting, în primul rând, prin eleganța lor desăvârșită.
Însă acest pachet de patru miresme este doar începutul. Numărul de parfumuri al noii noastre game—Private Collection—va crește în mod susținut. Clienții noștri vor fi răsfățați cu noi și noi esențe sofisticate, începând chiar din viitorul apropiat.
Parfumurile D&P Private Collection pot fi achiziționate atât online, de pe dpparfum.ro, cât și în toate magazinele noastre, din București și din țară. Le vei recunoaște foarte ușor, după ambalajul lor argintiu și plin de personalitate și după supraprotecția de celofan.
Noile noastre parfumuri sunt disponibile în două variante de volum. Prețul unic al versiunilor de 50 de mililitri este 120 de lei, iar a celor de 100 de mililitri, 165 de lei.

M5 – UNISEX

Povestea acestui parfum este foarte bine descrisă de ideea de alchimie poetică. Note de vârf, florale și lemnoase, persistă pe piele. Această bogată aromă de început este inspirat continuată de notele de bază de iasomie dulce și lemn de cedru bogat, și echilibrată cu tonuri exotice, de șofran picant.

Cumpără acum

S1 – UNISEX

Aroma bogată și îndrăzneață a acestei esențe, parcă te trimite cu gândul la regalitate și la sângele albastru. Parfumul, cu siajul său extrem de îndelungat, a fost inspirat de miresmele care ar putea fi emanate de plantele pretențioase ale unei grădini secrete. Instant fericit. Notele de vârf reprezintă o explozie de mirosuri citrice —portocală răcoritoare și lămâie plină de energie. Finalul acestui val de tonuri citrice este reprezentat de dulceața fructată a bergamotei. Mușchiul alb, elegant și pudrat, aduce în ecuația olfactivă o notă medie care
induce senzații calde și profunde, pline de senzualitate, dar în același timp inocente. Notele de bază sunt ambra, cu încărcătura ei erotică și suculenta vanilie de Madagascar.

Cumpără acum

Z28 – Masculin

Aceasta este, în acepțiunea noastră, chintesența parfumului prin excelență masculin. Mirosul revigorant și seducător, cu acordurile sale lemnoase și picante, te va face să te simți instantaneu încrezător în propria persoană și stăpân pe situație. Notele de vârf—trandafirul de mai, rozmarinul și cuișoarele—deschid poemul olfactiv, în timp ce notele de inimă: iasomia, neroli și rădăcină de iris completează amestecul cu tenta lor dulce și floraăl. Note de bază sunt reprezentate de vetiver, paciuli, cedru și lemn de santal.

Cumpără acum

Z31 – femei

Iată omagiul olfactiv pe care i-l aducem femeii sofisticate și seducătoare.
Supradozajul de ingrediente esențiale are ca rezultat imediat o explozie de mirosuri subtile, însă bine conturate.
Tonurile pline de senzualitate ale florii de bujor sunt atent împachetate în straturi de esențe care aduc aminte de parfumul mijlocului de pădure. Notele de vârf sunt bergamot, liciile și piersica, cele de mijloc: iasomia, bujorul și floarea de portocal, iar notele de bază: lemnul, mușchiul alb și moscul.

Cumpără acum